Motoraanhanger

Motoraanhanger huren

Huur motoraanhanger voor 1, 2, 3 of 4 motoren

Een motoraanhanger voor vervoer van meerdere motoren tegelijk is in veel situaties handig. Probeer maar eens op 2 motoren tegelijk te rijden!

De motoraanhanger wordt veel gebruikt voor vervoer van de motor naar de vakantiebestemming. Of voor onderhoud en reparatie naar de garage. Je nieuwe motor na aankoop ophalen bij de dealer is ook zo’n mooi moment voor vervoer per motoraanhangwagen.

 

Motoraanhanger uitvoeringen

De gemiddelde motoraanhanger is geschikt voor het vervoeren van 1 of 2 motoren. Er zijn ook motortrailers te huur voor het transporteren van 3 of 4 motoren tegelijk.

Standaard is de aanhanger een open kar, maar er bestaan ook gesloten motoraanhangers. Deze worden gebruikt door motor poetsbedrijven en concours bezoekers. Deze uitvoering is hier nog niet te huur.

Let op dat de aanhanger een laag zwaartepunt heeft, dit komt de stabiliteit ten goede. Op de rechgte weg, maar zeker ook in scherpe bochten geeft dit de bestuurder een zeker gevoel. Een aanhanger met kleine wielen heeft doorgaans een laag zwaartepunt.

 

Oprijplaat motoraanhanger

Via de oprijplaat zet de motor gemakkelijk op de aanhanger. Laat deze aan de auto aangekoppeld, dan staat deze stabiel. Een stabiele motoraanhanger is overigens ook vrijstaand te beladen. Met een lange oprijplaat is de helling die je moet overbruggen gering, dit maakt het laden van een zware motor gemakkelijk. Verplaats de skegplaat voor het laden van de volgende motor. Schuif de oprijplaat in het frame, of bevestig deze stevig aan de aanhanger.

 

Inrijklemmen motor

Een motoraanhanger met inrijklemmen is praktisch in gebruik. Het voorwiel wordt hiermee als het ware ingeklemd. Vastzetten van het achterwiel met spanbanden is altijd noodzakelijk voordat je gaat rijden.

 

Motoraanhanger huren

De noodzaak voor het vervoeren van een motor achter de auto komt bij veel motorrijders maar een enkele keer voor. Een dure motoraanhanger kopen is dan zonde van het geld. Een motoraanhanger huren voor een dag, weekend , week of maand is dan een voordelige oplossing.

 

Speciale uitvoering motortransporter

De opvouwbare motoraanhanger is een bijzondere uitvoering die weinig plaats inneemt. Ook deze uitvoering in online te huur!

Nu geen motoraanhanger te huur nodig? Bekijk voor alle aanhangers het aanhanger totaaloverzicht.

 

Comment ( 1 )

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>