Gesloten aanhanger

Gesloten aanhanger huren in regio

Gesloten aanhanger met dichte huif huren

Met huif van zeil of vaste wanden is de lading beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf en is de bagage aan het zicht onttrokken.

De gesloten aanhanger met vaste wanden, deuren en dak biedt weerstand tegen inbraak. Het vaste dak kan ook een hefdak of deksel zijn. Deze maakt het kaden en lossen van de aanhanger gemakkelijker. De wanden van een dichte kar zijn gemaakt van zeil, hout (multiplex), kunststof of aluminium.

Een ander groot voordeel van een eigen gesloten aanhanger is dat deze te voorzien in van belettering als reclame. Een reclamekar langs een drukke weg is hiervan een goed voorbeeld van mobiele marketing.

Daarom staat er op een gehuurde aanhanger vaak ook groot de naam van het aanhanger verhuurbedrijf.

 

Uitvoeringen gesloten aanhanger

– Bagagewagen
– Paardentrailer
– Bakwagen
Motor aanhanger

– Verhuiswagen (of verhuisauto)
– Gesloten autoambulance
– Marktwagen (verkoopwagen)

 

Kosten huurtarief en afmetingen vind je bij de specificaties per gesloten aanhanger. Huur een aanhanger die past bij de soort boedel die je vervoeren gaat. Dure spullen en kwetsbare materialen zijn veilig droog te vervoeren in een gesloten aanhanger.

Aanhangers huren kan meestal in eigen woonplaats, maar zeker in je regio. Reserveer een gesloten aanhanger tijdig, hiervan zijn er minder van voor verhuur beschikbaar dan van open aanhangers. Kies in je stad of regio de beste aanhangwagen verhuurder online.

 

Gesloten aanhanger huren tip

Let op, een gesloten aanhanger is zwaarder dan een kar in open uitvoering. Voor voldoende trekvermogen en extra ruimte is een busje huren ideaal!

 

Kijk ook bij open aanhangers en het verhuur overzicht met alle aanhangers.

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>